Slog på stort!

Har slagit på stort idag. Insåg att min uttänkta budgetväska från stadium skulle bli oerhört jobbig att stå ut med 450 kilometer så nu äger jag en fin lättviktsväska med "andningshål" mellan rygg och väska. Huuur skön som helst!

Slank även med en hjälm, viktigt att skydda huvudet!
allt som allt en väldigt dyr dag, men svårt att tumma på kvaliten när det kommer till en så viktig sak som vilken väska som jag ska bära runt på flera timmar per dag. Väskan köpt på utebutiken och hjälmen på VO i Umeå.

Vädergudarna - Jag 1-0

Sitter med vädret och börjar mer och mer inse att jag nog får skjuta på resan ett par dagar. Regn och minusgrader nattetid på flera ställen efter vägen. Inte riktigt det väder man förväntar sig i juni. Kommer iallafall att färdigställa all packning och andra förberedelser närmaste dagarna, så får man snällt vänta på bättre väder. Hoppas det inte dröjjer allt för länge!

Träning!

Fortsätter åka på gamla kullager, tänkte att det kan vara smart att vänja in sig ordentligt på dom så det blir en glädjande överraskning med nya när jag ger mig iväg på den lite längre resan.

Far ut till en kompis stuga över helgen. Ladda batterierna med fiske, öl och bastu. Inte helt säkert på ifall det är optimala sättet att värma upp på men man måste ju leva också...

Kvällens träning:

Kändes väldigt bra. Inte överdrivet trött i benen även om det såklart är jobbigt. Brädan är ruskigt stabil, en dröm att åka på.

Ett paket kom på posten!

Vad kul det är att få paket! Man borde få paket oftare. Känslan när man får packa upp nya saker är ju fantastisk! Den här gången kom det från Hennessyhammocks och innehöll liggunderlag och sov-hängmatta.
Tack för det, ni är grymma!


Ska testa den i helgen hade jag tänkt. Lär ju sova som en bäbis!

I övrigt så är det fortfarande en del som måste ordnas innan resan. Kollar efter en hjälm som passar(har stort huvud), försöker hitta en skön ryggsäck samt en smidig sovsäck som tar lite plats är väll dom stora sakerna och sen tillkommer det ungefär 75 småsaker. Men det är kul! Längtar tills jag får ge mig iväg och börja plåga benen.

Brädan har äntligen hittat hem!

Nu är den här i all sin prakt, hoppas bara på bättre väder nu!!!
Tack till Scott på Subsonic!

Blääää

Är sjuk igen, feber och snor. Har tyvärr en flickvän som helt saknar immunsystem så hon tar hem lite smått och gott mest hela tiden och delar med sig till mig. Stoppar mig dock inte från att tänka, äta, sova och vara longboard. Gäller att förbereda sig mentalt!
Nya brädan anländer på måndag, då blir det åka av!

Sports-tracker, håll koll på din träning!

Testade en android app kallad sports-tracker då jag kännde att jag behövde lite extra motivation för att komma ut och röra på sig. Peppar mig förhoppningsvis till att åka längre och snabbare. Var ute en sväng igår kväll och här är resultatet.
Riktigt kul att kunna följa sig själv och all info om åkningen, tänkte jämnföra med några andra applikationer och se vilken som ger bäst resultat. Ska bli kul att se ifall jag kan hålla ungefär samma tempo över längre sträcka. Gårdagens tur känns då inte alls i varken ben eller fötter!

Ny sponsor och träning.

Har funderat mycket på en bra lösning för övernattning då jag kommer sova utomhus efter vägen. Kom då i kontakt med Hennessy Hammocks och deras "hängmatta" som ett alternativ till tält, och har fått dom att sponsra mig med en Explorer Deluxe Asym Zip

Jämfört med tält finns det en rad fördelar. För det första så ska man faktiskt kunna sova skönt i dom(en omöjlighet i tält), väger lite(runt 1,4kg) och tar lite plats, snabbt att "ställa upp", slippa försöka hitta en bra tältplats. Är nästan så att jag ser framemot att sova borta från min säng!

HENNESSY HAMMOCK

http://www.hennessyhammock.com

I övrigt så väntar jag fortfarande på att nya brädan ska dyka upp från Subsonic. Dyker förhoppningsvis upp nu i dagarna så man kan få lite riktig träning under fötterna. Tränar vidare på min freeride-bräda tills dess, även om den är långt ifrån optimal att åka några längre sträckor med. Har fått lite smärta under vänsterfot, så hoppas hinna stärka den rejält innan avresa. Tränar också mycket på att variera emellan vänster och högerfot för att få upp stabiliteten lite när man pushar med "fel" fot.
Kommer upp massa bilder när sakerna börjar dimpa in!

RSS 2.0