454 kilometer

Någon dag i juni så sätter jag mig på bussen till hemavan. Väl där tänkte jag lifta till norska gränsen, ifall inte bussen går hela vägen. Jag kanske borde kolla upp sånt här.. Väl vid gränsen så vänder jag om och åker tills jag siktar ett hav!

Åksträckan blir totalt 454kilometer och jag siktar på att ha ett hav inom sikte på 6 dagar. 7,5 mil per dag i snitt.

Jag kommer inte kunna eller orka åka under dygnets alla timmar, och mat väger mycket. Min lösning på det blir att ta med sig ett fiskespö och fiska mat efter vägen. Perfekt med både nytta och nöje! Det ultimata vore att överleva helt på naturtillgångar, men med min fiskelycka lär det nog slinka ner ett par kilo nötter i bagaget ändå....
.
Men det är mycket planering kvar; utrustning, bräda och allt annat som måste ses över.

Såhär ser det ut där jag börjar(och vädret kommer vara lika bra):
Resväg:
MÅL:

Och gud sade; varde grus och det var grus.

Nästan helt omöjligt att få någon åkning under fötterna än. Är det inte grusigt så snöar det eller så regnar det eller så händer allt samtidigt och man sitter inomhus och ser arg ut.
Blir förhoppningsvis bättre snart!
Börjat sammanställa packningslista m.m och inser att det är riktigt mycket(och riktigt dyra!) saker jag kommer behöva ta med mig, och allt ska ju gärna vara så lätt som möjligt. Tänker dock inte spåra ur fullständigt och köpa lättviktsgrejjer för flera tusen utan är sovsäcken för tjock så får man helt enkelt skära bort en bit. Jag är ju ändå norrlänning.

RSS 2.0